AcasăNewsTraian Basescu recunoaste: "Sunt suspect!". Atac dur la Firea, Nitu si Oreste!

Traian Basescu recunoaste: „Sunt suspect!”. Atac dur la Firea, Nitu si Oreste!

Prezent, ca aproape in fiecare zi, la sediul Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a facut o serie de declaratii extrem de spectaculoase.

Basescu va fi audiat, miercuri, in dosarul in care senatoarea PSD Gabriela Firea il acuza de santaj si amenintare, iar fostul presedinte al Romaniei a recunoscut ca a devenit suspect in cazul respectiv.

„Am fost chemat la Parchetul General in calitate de suspect in dosarul Gabriela Firea. Mi-au trimis o scrisoare in care au spus ca sunt suspect. Nu stiu ce ma vor intreba si ce vom discuta exact”, a declarat Traian Basescu.

Fostul presedinte al Romaniei se vaita ca actiunea este concertata de senatoarea PSD in tandem cu Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei, si cu jurnalistul Oreste Teodorescu.

„Sunt suspect in cazul Firea cum este suspect si domnul Nitu, despre care inteleg ca a impuscat oameni la Revolutie, el activand atunci intr-o companie de securisti”, a fost una dintre declaratiile dure ale lui Traian Basescu.

De asemenea, fostul presedinte al Romaniei o acuza pe Gabriela Firea ca „in perioada 2007-2011, cand era administrator al unei firme a lui Dan Voiculescu, Firica, daca isi aduce aminte, a semnat cu manuta ei transferul sub forma de imprumut a unor bani de la firma Crescent, firma Securitatii, la firma Grivco. Este vorba despre 400.000 de euro si 1.800.000 de dolari. Domnia sa a semnat, cu manuta ei, imprumuturi pe care a uitat sa le mai dea inapoi”.

Intrebat de unde are aceste informatii, Traian Basescu a precizat ca „mi le-a dat Elena Udrea. Le avea de la un jurnalist cu barba, Oreste pe care il cheama. Mi le-a dat impreuna cu un biletel galben pe care scria 10.000 de euro pentru Oreste. Probabil Elena Udrea a refuzat sa plateasca si de asta-i suparat Oreste. Este un jurnalist patat. A pus si el mana pe niste hartii de la firma Grivco si gata, se baga in seama. Este un om la fel de cinstit precum Gabriela Firea”.

author avatar
Cristi Ionita
381 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger