AcasăNewsTraian Băsescu, primele declarații după externare: „Mă simt foarte...”/Fostul președinte, în căutarea...

Traian Băsescu, primele declarații după externare: „Mă simt foarte…”/Fostul președinte, în căutarea unui apartament – VIDEO

Traian Băsescu, primele declarații după externare: „Mă simt foarte...”/Fostul președinte, în căutarea unui apartament - VIDEO (foto: captură video România TV)

Fostul președinte Băsescu a ieșit, joi, în fața presei, anunțând cum se simte, după ce s-a aflat că a ajuns, zilele trecute, pe mâna medicilor.

După ce a ieșit din spital și s-a întors, recent, de la Bruxelles în România, Traian Băsescu a făcut, joi după-amiază, câteva declarații din poarta vilei în care locuiește, alături de soția sa. Casă pe care vor trebui, însă, să o părăsească, urmare a anunțului venit, zilele trecute, de la RA-APPS – VEZI AICI, ca urmare a deciziei Înaltei Curți, cea că Băsescu a colaborat cu Securitatea.

„Mă simt foarte bine, cred că ați exagerat cu boala mea”, a spus Băsescu, care a anunțat că a stat 5 zile în spital la Bruxelles.

Fostul președinte a spus că a primit diagnostic și tratament pentru pneumonie. „La Bruxelles nu am vrut sa merg la spital, ci am avut un puseu de la o boală la plămâni. Care nu-i nimic altceva decât o pneumonie”, a mai declarat Băsescu.

Băsescu, în căutarea unui apartament

Fostul lider de la Cotroceni a mai anunțat – în contextul în care familia Băsescu urmează să se mute din vila de pe strada Gogol – că a discutat cu soția sa „până spre dimineață” și că au decis să caute un apartament, pe care să îl cumpere sau să îl închirieze.

„Trebuia să fiu acasă, mai ales că avem de luat decizii. Trebuie să mă apuc să caut un apartament și după ce mi se pare mie că l-am găsit trebuie să văd dacă e de acord Maria. (…) Să avem magazine în apropiere, o piață, o stație de metrou. (…) Trei camere ne ajung, având în vedere facturile uriașe care vin la încălzire și electricitate”, a mai spus Traian Băsescu.

547 afisari

14 COMENTARII

  1. Ne.au dat lacrimile?!
    De furie!
    Abia de isi mai permite 3( trei?????)camere?!
    Si faceati pe crestinii milosi cu jegul asta mincinos?!

  2. Chiorete, unde-i flota Petromin? Unde-s platformele marine, unde-s banii de rascumparare ostatici iraq, unde-i terenul de la Nana, undes conturile cu banii furati, JIGODIE?

  3. TU SI JAVRA ORDINARA DE UDREA AVETI BANI DESTUI CAT A-TI LUAT DE LA ALRO SLATINA VALIZA CU BANI PE CARE A LUAT-O UDREA DE LA MACHINSCKI …………………..

  4. De ce isi cauta apartament? Nu are casa din Mihaileanu pe care si-a dat-o cand era primar?

  5. Ete-al dreacu,nu mai are bani nici de facturi.Mai zi ceva.Roag-o dihanie pe pe Nutzica ia putzica,sa te ajute cu ceva maruntis,eventual si dela Cocos.Doar sunteti cumnati.Da’ ce-ai patzit ? ai pierdut lista cu conturile puse la blat ? Vorbeste cu Coldea,poate are el un duplicat,sau poate si Nutzica. Sau ai putea sa scotzi la licitatzie camasa aia de presedinte pe care zici ca nu vrei sa o dezbraci.Dezbrac-o ba nu fi prost.Ca si-asa s-a imputzit pe tine,duhneste a HOT, Il Capo dei Tuti Capii. Chiar daca ti-au luat astia gatul,ai ramas cu tichia de mafiot turnator.Definitiv,poti sa te interesezi la ICCJ.

  6. Ticalosule, tu in loc sa fii dus pe afetul unui tun, o sa fii dus pe bufetul unei carciumi

  7. Traian Băsescu are un cont curent cu aproape 80.000 de lei! Dar și conturi în euro cu peste 40.000 de euro, 10.000 de dolari și 4.500 lei. Atât el, cât și soția sa, au fiecare câte un cont de economii aferent titlurilor Tezaur. Dar și unul cu economii de 200.000 lei și celălalt cu economii de 216.000 lei.

    În plus, Traian Băsescu are investiții de peste 790.000 de euro, ARE DECI CHIORUL BANI CA TURNÂTOR

  8. Ma simt ca un gunoi, care mi-am sifonat colegii, am bagat oameni nevinovati in puscarie, doar ca asa am vrut eu, sunt un ticalos in viata

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger