AcasăNewsTraian Basescu: Ponta dezinformeaza publicul

Traian Basescu: Ponta dezinformeaza publicul

Presedintele Romaniei l-a acuzat, miercuri, pe premierul de demagogie si necunoastere a legilor Consiliului European. Acesta a adaugat ca Victor Ponta dezinformeaza publicul.

Traian Basescu, presedintele Romaniei l-a acuzat miercuri, pe Victor Ponta de demagogie si necunoastere a functionarii Consiliului Europei.

„Mi se pare nedreapta afirmatia lui Ponta cand eu stiu mecanismele si acest memorandum pe care l-am aprobat sta marturie. A fost discutat in sedinta de guvern. Nu este in regula sa spui eu vreau sa cooperez, iar pe de alta parte sa dezinformezi public”, a declarat acesta, citat de RTV.

Totodata, a declarat si ca Guvernul nu si-a dat interesul pe plan international, participand la consultari mai mult formal, oferind in acest scop cateva exemple de ” demagogie si de necunoastere a mecanismelor UE”.

„Pe 15 mai a avut loc o intrunire a formatiunii Consiliului de finante unde au foat analizate mai multe aspecte. Cred ca a fost un raport extrem de important, teme importante si pentru Romania. Toate statele au venit la nivel de ministri. De la noi a fost un secretar de stat pe teme de o importanta formidabila. Un alt exemplu, pe 11 iunie, o reuniune pe mediu la care statele UE au trimis si cate doi ministri. Romania nu a trimis niciun reprezentant al guvernului. A trimis un adjunct de la misiunea de al Bruxelles. Rangul la care ne ducem la aceste discutii importante e marcat intotdeauna”, a adaugat acesta.

author avatar
Ionut Zgimbau
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger