AcasăNewsTraian Basescu: "Peste doi ani am putea sa avem bombe la metrou"

Traian Basescu: „Peste doi ani am putea sa avem bombe la metrou”

Prezent sambata seara la o cunoscuta emisiune de televiziune, Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a tinut sa traga un semnal de alarma.

Basescu este de parere ca Romania trebuie sa fie foarte atenta la fenomenul migratiei si sa tina sub supraveghere posibilii teroristi.

„Eu am tot tras semnal de alarma in legatura cu securitatea Romaniei. Criza refugiatilor poate insemna un pericol enorm la adresa securitatii Romaniei. Nu spun ca toti musulmanii sunt teroristi. Dar in mod categoric printre refugiati s-au strecurat si teroristi. Daca as fi presedinte, nu as fi de acorda cu cota obligatorie de imigranti pentru Romania. In doi-trei ani ne-am putea trezi cu bombe la metrou”, a spus Traian Basescu.

Fostul presedinte al Romaniei a anuntat ca „10 ani de experienta ca sef de stat ma obliga sa avertizez public. As fi vrut sa vad o dezbatere despre problema refugiatilor si o hotarare a Parlamentului Romaniei legata de problema refugiatilor. Nu as vrea ca acceptarea unui numar mare de refugiati sa duca la instalarea unui stat politienesc”.

author avatar
Cristi Ionita
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger