AcasăNewsTraian Basescu nu renunta la ilicit!

Traian Basescu nu renunta la ilicit!

Presedintele Traian Basescu nu e dispus sa renunte la eliminarea din viitoarea constitutie a caracterului presupus licit al averilor. Seful statului a facut aceasta declaratie adresandu-se reprezentantilor USL in deschiderea consultarilor cu partidele si grupurile parlamentare de la Cotroceni.

Traian Basescu a afirmat ca motivul pentru care insista ca aceasta modificare sa fie operata in noua Constitutie este alinierea la cerintele Uniunii Europene. Aceasta ar permite confiscarea mai rapida a averilor, in cazul in care se dovedesc obtinute pe cai ilegale.

Crin Antonescu si Victor Ponta, cei doi conducatori ai delegatiei USL au solicitat amanarea reorganizarii Romaniei si a modificarii Constitutiei si au cerut demisia guvernului Boc, instalarea unui guvern de tehnocrati si alegeri anticipate. Aceasta pretentie a fost catalogata de seful statului drept intrarea intr-o criza politica prelungita. „Intoarcere la popor”, a rectificat Victor Ponta.

Principalele subiecte ale consultarilor de la Cotroceni, pe care seful statului le-a convocat marti, sunt revizuirea constitutiei si reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei.

 

236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger