AcasăNewsTraian Băsescu nu îi lasă pe deputații PMP să voteze moțiunea de...

Traian Băsescu nu îi lasă pe deputații PMP să voteze moțiunea de cenzură

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri la Parlament că parlamentarii săi așteaptă textul moțiunii de cenzură să vadă dacă semnează sau nu și s-a declarat convins că fondatorul PMP Traian Băsescu nu o să pună umărul la debarcarea Guvernului pentru că ar avea un blat cu premierul Viorica Dăncilă.

„S-o vedem (motiunea de cenzură, n.red.). Nu o sa va spun niciodata ca o sa fac ceva ce nu vad. Ce sa semnez? Nu am nicio hartie in fata. La noi nu a ajuns. Nu am vazut textul. M-au cautat cei de la USR, liberalii nu”, a început fostul premier.

„Sa vedem daca toti joaca corect. Eu sunt convins ca Basescu incearca, are un plan, cum a reusit la Senat, sa vedem daca ii lasa pe deputati sa semneze si sa voteze. Ca Basescu are un blat cu Dancila si probabil nu ii lasa. Dupa care impreuna cu cei de la ALDE o sa formulam un punct de vedere. Eu cred ca da, o sa avem un punct de vedere comun cu ALDE despre motiune. Noi nu vrem sa facem parte din acest nou USL, ci PNL si USR si eventual cu PMP să fie. Eu imi doresc un guvern de centru-stanga. Daca nu se poate…”, a continuat „pisicuțul” lui Băsescu în clasicul lui stil oscilatoriu și oportunist.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger