AcasăNewsTraian Basescu: "Nu exclud erorile si abuzurile DNA"

Traian Basescu: „Nu exclud erorile si abuzurile DNA”

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a afirmat, prin intermediul unui celebru site de socializare, ca exista posibilitatea ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sa comita erori si abuzuri.

Facand trimitere la cateva declaratii mai vechi ale sale, Basescu anunta ca „stiu cat si cum a crescut capacitatea statului de a face fata coruptiei. Nimeni dintre cei care fura sa nu stea linistiti. Este o recomandare pe care o fac. Nu-i bine sa stea linistiti fiindca institutiile statului devin tot mai eficiente”.

De asemenea, Basescu a precizat ca „lucrurile se complica. Nu o spun ca o amenintare ci sub cuvant de onoare”.

Totusi, fostul presedinte al Romaniei nu neaga posibilitatea ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sa comita si erori sau abuzuri. In schimb, multi il acuza pe fostul presedinte al Romaniei ca se refera la arestarea Elenei Udrea cand bate apropouri in legatura cu eventuale erori sau abuzuri comise de procurorii DNA.

Fost lider al Partidului Miscarea Populara, fost candidat la alegerile prezidentiale si o apropiata a lui Traian Basescu, Elena Udrea a fost arestata preventiva pentru presupuse infractiunie comise in dosarul „Gala Bute”. Udrea are probleme cu legea si in dosarul Microsoft, in care are mandat de cercetare penala in arest la domiciliu.

author avatar
Cristi Ionita
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger