AcasăNewsTraian Basescu: "Nu cred ca Valcov m-a denuntat la DNA. Este o...

Traian Basescu: „Nu cred ca Valcov m-a denuntat la DNA. Este o diversiune a turnatorilor Ghita si Felix”

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni, printre care si trafic de influenta, Darius Valcov, fostul ministru al Finantelor, a dat miercuri cu subsemnatul la sediul din Bucuresti la Directiei Nationale Anticoruptie.

Valcov a facut o vizita la DNA miercuri dimineata, inainte ca parlamentarii sa-si dea acceptul pentru inceperea urmaririi penale si eventuala arestarea a fostului ministru al Finantelor.

Imediat au aparut informatii conform carora Valcov ar fi depus doua denunturi in fata procurorilor, pentru a-si face viata mai usoara. Denunturile ar fi fost indreptate tocmai impotriva lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, si a lui Vasile Blaga, actualul copresedinte al Partidului National Liberal si fostul presedinte al Partidului Democrat Liberal.

Traian Basescu a iesit la rampa si a infirmat posibilitatea ca Valcov sa fi depus un denunt impotriva sa. Fostul presedinte al Romaniei ii acuza, pentru aparitia acestor informatii, pe Sebastian Ghita, patronul Romania TV, si pe Dan Voiculescu, liderul trustului Intact.

„Romania TV si Antena 3, televiziuni ale turnatorului de tip nou Sebastian Ghita si a turnatorului invechit in zile rele Felix au lansat diversiunea: Basescu a fost denuntat de Valcov”, a fost mesajul transmis de Traian Basescu prin intermediul unui celebru site de socializare.

Basescu sustine ca Valcov nu avea motive sa-l denunte si daca totusi a facut-o „inseamna ca este o mare minciuna”. Fostul presedinte al Romaniei pariaza pe diversiunea creata de Sebastian Ghita si Dan Voiculescu si sustine ca acestia „au vrut sa ascunda scandalul votului pentru Sova (n.r. – senator scapat din ghearele procurorilor de catre colegii sai)”.

author avatar
Cristi Ionita
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger