AcasăNewsTraian Basescu: Ministrul Marga, o "calamitate pentru politica externa a Romaniei" ...

Traian Basescu: Ministrul Marga, o „calamitate pentru politica externa a Romaniei”

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, luni seara, intr-o emisiune televizata, ca actualul ministru de Externe, Andrei Marga, este o „calamitate” pentru politica externa a Romaniei.

Prezent intr-o emisiune a postului B1TV, presedintele suspendat Traian Basescu a repetat in cateva randuri ca, in opinia sa, actualul detinator al portofoliului de la Externe in Guvernul Ponta, Andrei Marga, este o „calamitate” pentru Romania. „O sa va spun foarte cinstit. Actualul ministru de Externe este o calamitate pentru Romania. Orice prim-ministru trebuie sa inteleaga ca acest om trebuie sa plece de acolo pentru ca este o calamitate. Nu intelege nimic, minte ca si premierul. Mint! Cum sa minti?! Oamenii astia inca mai cred ca ceva poti sa spui in tara si altceva afara”, a spus Basescu.

Explicand cat de repede circula informatiile politice in interiorul forurilor europene, presedintele suspendat a afirmat ca „este de neimaginat” o asemenea de situatie. „Nu mai pot sa spui una la Bucuresti, alta aici. Marga este o calamitate pentru politica externa romaneasca. A distrus sistemul de educatie cu ”reforma Marga” si acum distruge relatiile externe ale Romaniei, o spun cu responsabilitate”, a afirmat Basescu.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger