AcasăNewsTraian Basescu, laude la adresa lui Dragnea: "Este omul acela istet, de...

Traian Basescu, laude la adresa lui Dragnea: „Este omul acela istet, de la tara, care a luat smecheria orasului”

Intr-o interventie avuta, miercuri seara, la un celebru post de televiziune, Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a laudat pe Liviu Dragnea, liderul interimar al Partidului Social Democrat, desi cei doi ar trebui sa fie, practic, rivali din punct de vedere politic.

Basescu sustine, printre altele, ca „il simpatizez pe Dragnea, dar l-am simpatizat mai mult cand era la PDL. Era unul dintre oamenii din PDL pe care chiar ii simpatizam. Este omul acela istet, de la tara, care nu are multa instruire, dar care a luat smecheria orasului”.

De altfel, fostul presedinte al Romaniei sustine ca „poate altul ar fi fost destinul lui Dragnea, daca ajungeam eu presedintele PDL pana sa plece el din partid. Eu inca nu eram presedinte de partid cand a plecat el din PDL”.

Mai mult, Traian Basescu este de parere ca „in dosarul Referendumul (n.r. – cel in care Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare, cu suspendare), nu trebuia el condamnat. Nu cred ca povestea aia ii este imputabila lui Dragnea. Nu era un vot calitativ, ci cantitativ. Nu am citit dosarul, dar inca de cand am vazut condamnarea am spus ca problema erau ticalosii din sectiile de vot. Daca cineva trebuia condamnat, trebuiau cei care bagau voturi in urna”.

author avatar
Cristi Ionita
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger