AcasăNewsTraian Basescu lanseaza campania pentru referendum

Traian Basescu lanseaza campania pentru referendum

Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu, a anuntat ca, miercuri, va da startul campaniei pentru referendum, urmand ca la ora 20.00 sa sustina o conferinta de presa in acest sens.

Traian Basescu, presedintele suspendat al Romaniei, va da startul, miercuri, campaneii sale pentru referendum, urmand ca, de la ora 20.00, sa sustina la sediul e campanie o conferinta de presa in acest sens.

Anuntul a fost facut prin intermediul contului sau de Twitter, acesta fiind postat atat in limba romana cat si in limba engleza.

„Imi lansez campania pentru referendum, astazi, la ora 20.00, la sediul meu de campanie din Bucuresti”, se arata in mesajul postat pe site-ul de microblogging.

Traian Basescu a fost suspendat din functia de presedinte al Romaniei pe 6 iulie, in urma voturilor parlamentarilor adunati in cadrul plenului reunit al celor doua camere ale Parlamentului. 256 de parlamentari au votat atunci pentru suspendarea presedintelui.

In urma suspendarii Crin Antonescu a fost numit in functia de presedinte interimar, din postura sa de presedinte al Senatului.

author avatar
Ionut Zgimbau
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger