AcasăNewsTraian Basescu la ora dezvaluirilor: "Am luat ce e mai bun de...

Traian Basescu la ora dezvaluirilor: „Am luat ce e mai bun de la Ion Iliescu”

Traian Basescu a profitat la maxim de ultima conferinta de presa ca sef de stat si a facut o serie de dezvaluiri uluitoare.

Printre altele, presedintele Romaniei a precizat ca, in 2004, in momentul in care a devenit noul sef de stat al Romaniei, a decis sa-si faca treaba dupa urmatorul principiu – „acestea sunt institutiile, acestea sunt legile, sa le facem sa functioneze mai bine”.

In plus, Traian Basescu nu ezita sa recunoasca faptul ca „am luat ce e mai bun de la Ion Iliescu”. Totusi, liderul de la Cotroceni sustine ca a considerat de cuviinta ca trebuie sa produca numeroase imbunatatiri in ceea ce priveste siguranta Romaniei si imaginea tarii.

In aceste conditii, Traian Basescu se lauda ca „romanii traiesc intr-un stat sigur, iar din punctul de vedere al securitatii pot afirma, cu toata responsabilitatea, ca Romania este mai sigura ca niciodata”.

Inainte de a-i preda stafeta lui Klaus Iohannis, Traian Basescu anunta ca „Romania este intr-un sistem de aliante solid. Militarii romani alcatuiesc o armata care practic s-a perfectionat in conditii de razboi prin participarile militare din Balcani, Irak, Afganistan si Africa. Romania furnizeaza securitate prin scutul de la Deveselu, iar sute de puscasi marini sunt dizlocati la baza de la Mihail Kogalniceanu si gata oricand sa se constituie intr-o forta rapida. Nu in ultimul rand trebuie precizat ca in momentul de fata sunt luate decizii pentru crearea a doua comandamente NATO pe teritoriul Romaniei. Un comandament de batalion si un comandament de divizie. Astfel ca mesajul meu pentru romani este ca las tara in siguranta”.

author avatar
Cristi Ionita
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger