AcasăNewsTraian Basescu: "Functia de presedinte a reprezentat cea mai mare umilinta a...

Traian Basescu: „Functia de presedinte a reprezentat cea mai mare umilinta a vietii mele”

Invitat, duminica dimineata, la emisiunea „Dupa 20 de ani”, de la ProTV, Traian Basescu a afirmat ca va parasi viata politica imediat ce-si va incheia mandatul de la Cotroceni. „Functia de presedinte a reprezentat pentru mine cea mare umilinta a vietii mele”, a spus Basescu.

In prima zi in care am plecat de la Cotroceni, plec din viata politica. Mi-a ajuns. A fost, cel putin din 2007 incoace, cea mai umilitoare perioada din viata mea, jignit de dimineata pana seara, pe televiziuni, in adunari publice. Functia de presedinte a reprezentat pentru mine cea mare umilinta a vietii mele. Am fost un bun meserias, un om care si-a facut meseria cu placere si cu demnitate, dar ce s-a intamplat din 2007 incoace, jignirile de dimineata pana seara, n-au facut decat sa ma umileasca. Am compensat totul cu misiunea functiei. Un presedinte trebuie sa inghita. Dar totul are o limita”, a spus seful statului, in emisiunea difuzata de ProTV.

Intrebat daca s-a gandit vreodata sa renunte la functia de sef al statului, Traian Basescu a raspuns: „Nu. Presedintii nu pot sa abdice”.

798 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri