AcasăNewsTraian Băsescu face un anunț trist. Cum ne poate întoarce la restricții...

Traian Băsescu face un anunț trist. Cum ne poate întoarce la restricții marea relaxare

Traian BasescuTraian Băsescu face un anunț trist. Cum ne poate întoarce la restricții marea relaxare

Traian Băsescu crede că „marea relaxare” nu a fost pregătită cum trebuie. Măsurile de relaxare au fost stabilite în niște termeni foarte nepotriviți, este de părere fostul președinte.

„Cred că ne-am relaxat pe neașteptate. Aș spune că până și relaxarea am făcut-o praf. Relaxarea s-a produs cu data de 15 mai, relaxarea nepregătită a generat ce am văzut pe toate televiziunile, nerespectarea distanțării, aglomerații, care cel mai probabil va genera la o întoarcerea unei rate de infectare prin care am trecut. Până și relaxarea am greșit-o. 1 iunie era mai potrivit ca 15 mai. Vedeam efectele întoarcerii la școală a elevilor.

„Nu există o logică”

E imposibil pentru un polițist care are responsabilități pe stradă să spună pe cine amendează și cine nu. Nu există o logică a acestei relaxări timpurii. Chiar cred că a fost o relaxare nepregătită. În orice caz, orice carte, articol, a unui specialist, bariera reinfectărilor e fermă când avem peste 70% din populație e vaccinată. Când vorbim de comandamente, aceste lucruri au impact pe oameni care mor sau nu. Noi nu putem crea discriminare, cei vaccinați trebuie să fie egali cu cei ce și-au făcut test PCR și cel antigen.

Un test PCR, după cum am văzut într-un articol medical într-o revistă franceză costă doar 12 dolari, în Europa s-a ajuns și la sute. Pandemia nu e privată, este de stat. Statele au obligația să ia măsuri pentru ca cetățenii să fie egali.”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Marea relaxare, sărbătorită în Piața Constituției

Relaxarea restricțiilor a scos în stradă sute de tineri, pentru a petrece primul pas către întoarcerea la normalitate. Piața Constituției din București a prins viață, vineri noapte.

Aceștia au sărbătorit noile măsuri de relaxare cu strigăte de bucurie, muzică și motoarele mașinilor turate. Masca este obligatorie în aer liber doar în zonele aglomerate, iar circulația pe timp de noapte nu mai este restricționată.

Ora 00.00 a fost momentul în care măștile de protecție au fost date jos iar restricțiile de noapte au devenit istorie. Cei care și-au dat întâlnire în parcarea din Piața Constituției s-au simțit că înainte de pandemie.

author avatar
Andreea Vlad
324 afisari

7 COMENTARII

  1. Eu zic ca asta trebuie sa fie intepat cu adevaratul ser din cauza caruia au murit atatia oameni. E clar ca ori nu s-a intepat ori a fost intepat cu un ser placebo 100%. Altfel i se canta demult vesnica pomenire, daca era intepat cu serul criminal.

  2. Ne reclama pe noi la noua securitate va nu purtam masca. Au trecut vremurile cand putea sa faca raport jucatorilor de poker

  3. Toti latraii mari de politicieni s-au intepat cu seruri placebo, nici unul dintre astia nu isi pune viata in pericol, ca doar nu au furat miliarde ca sa ajunga la altii, numai naivii din prostime o fac !! 🙂 Toata Plandemia e o mare afacere mondiala, si o mare escrocherie in acelasi timp, numai cobaii umani nu isi dau seama de asta, sunt prea prosti sa si gandeasca !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger