AcasăNewsTraian Basescu, examen pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

Traian Basescu, examen pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava

UPDATE 13.00: Traian Basescu a iesit victorios de la examenul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava. Dupa trei ore a iesit cu zambetul pe buze din simulatorul de la Constanta si le-a spus jurnalistilor ca s-a descurcat de minune.

 

Emotii mari pentru seful statului! Vineri, 16 august, Traian Basescu sustine examenul pentru innoirea brevetului de comandant de nava.

Imbracat in uniforma de comandant, presedintele Romaniei a spus ca o nava este mult mai simplu de condus decat o tara. Traian Basescu a marturisit ca a invatat pana vineri dimineata pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate.

“Nu exista examen la care sa nu ai examen. Ma astept la situatii de navigatie care sa imi fie familiare. De altfel orice ruta din lumea asta imi este cunoscuta”, a declarat pentru Romania TV.

Traian Basescu a mai spus ca a inceput aceste cursuri pentru ca este vorba despre sentimentul sau de siguranta.

„Ar fi rusinos sa nu iau examenul. Face parte din sentimentul meu de siguranta. Stiu ca am o meserie foarte buna si, daca vreti, este o invitatie pentru alti politicieni ca inainte de toate sa fie buni in meseria lor”, a spus presedintele inainte de a intra in examen.

FOTO: RTV.net.

author avatar
Anca Murgoci
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger