AcasăDezvaluiriTraian Băsescu: „E timpul să legalizăm prostituția în România”

Traian Băsescu: „E timpul să legalizăm prostituția în România”

Fostul președinte Traian Băsescu militează pentru legalizarea prostituției în România ca metodă de a preveni cazurile de răpiri, viol și trafic ilegal de carne vie, subiecte intrate pe agenda publică odată cu cazurile Luizei și Alexandrei.

Argumentele sale sunt „traficarea tinerelor, in mod deosebit din mediul rural, este un fenomen. Este generalizata aproape si trebuie actionat. Eu as spune, o sa se supere multa lume pe mine, sunt multi barbati nefericiti, care nu-si gasesc o partenera si recurg la astfel de gesturi. Cred ca a venit timpul sa repunem in discutie legalizarea prostitutiei ca solutie de diminuare a traficului ilegal de carne vie. Nu am nicio jena sa spun ce cred”.

Băsescu mai evocă și faptul că state din Occident au trecut deja la legislația de acest tip. Bunăoară „Germania are prostitutia legalizata, Olanda, Belgia la fel. Cand statul isi asuma sistemul de organizare a prostitutiei si controlul modului cum se desfasoara, femeile astea sunt tratate cu respectul cuvenit unui om aflat la locul de munca. Nu mai sunt pe mana pestilor, sunt la mana statului. Banii nu-i mai iau pestii seara”.

Veșnica problemă rămâne Biserica Ortodoxă Română

„Oamenii politici nu si-au asumat sa treaca peste BOR. BOR daca va face o analiza alaturi de stat, legat de fenomen, Romania acum este unul din marii furnizori de carne vie in Europa si trebuie sa gasim un antidot. Militez pentru valorile crestine dar nu puteam sa nu tinem cont de devieri”, a conchis fostul șef de stat pentru televiziuni joi seară.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
922 afisari

11 COMENTARII

  1. @Apreciați că Traian Băsescu a depus cerere publică de reconsiderare a vechimii în muncă, pentru a-i fi recalculate veniturile din pensie, ?

  2. @După mandatele Băsescului ăsta vă zice să înfințați bordeluri de stat , monopol fără concurență, care să îi asigure veniturile pentru pensie, că „traficanți” sunt protejați de ăia pe care i-a pus în funcții, ?

  3. @Remarcați și că individul nu precizează dacă și bugetarii ar putea desfășura activități lucrative în domeniul la care face referire, sau pentru bugetari ar fi incompatibilă și neconstituțională exercitarea unor activități precum cea pe care Băsescu o propune legalizată, bugetarii putându-se adresa probabil Consiliului pentru Combaterea Discriminării, ?
    Opinați că Băsescu ar fi intenționat să încerce să adreseze un mesaj politic, ocazionat de alegerile din toamnă, ?

  4. @ Ați zice și că Băsescu încercă să promită favoruri, ocazionate de alegeri, celor ce vor vota candidatul de la partidul la care este și Băsescu, ?

  5. Zi ca vrei sa futi comandante si nu stii cum legal. Romania nu e Olanda precum vara nu e ca iarna, stii.

  6. Stii ca la maturi pretu e gros la stat iar turmentatii nu au acces exact ca la crama.

  7. Deci dupa mintea chiorului, Bercea sau Clamparu se potolesc daca platesc taxe la fete la stat… Ma ce mare prost esti.

  8. Foarte bine ! Nu vrem o țară „ca afară” ? Toate țările dezvoltate ale lumii au legiferat prostituția ! Astfel, se va limita extinderea bolilor cu transmitere sexuală, evidența clară a prostituatelor, din țară dar și din străinătate, reducerea numărului de violuri, a răpirilor de persoane, iar statul ar câștiga mulți bani din taxe și impozite !

    • Hai sa incepem cu autostrazi cu armata cu flota ca a luat-o chioru uite cu politia ca afara cu arta ca mereu il vad la concert pe chioru il vad in biserici il vad in ateliere in muzeul satului il vad la simpozioane de arta. Nu incepem cu curve.Cand incepe festivalul Enescu chioru intra primu… Sa copie tampitu ce e bun nu ce e putred afara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger