AcasăNewsTraian Basescu, despre retinerea Alinei Bica: "Nimeni nu este mai presus de...

Traian Basescu, despre retinerea Alinei Bica: „Nimeni nu este mai presus de lege”

Prezent, vineri, la ceremonia de investire a noului presedinte ales al Romaniei, Klaus Iohannis, Traian Basescu, inca presedintele in exercitiu al Romaniei, nu a ezitat sa comenteze retinerea sefei DIICOT, Alina Bica.

Alina Bica a fost retinuta de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind acuzata de abuz in serviciu, iar Traian Basescu sustine ca „nimeni nu este mai presus de lege”.

Presedintele Romaniei se lauda ca toata lumea ar trebui sa plateasca, in cazul in care exista dovezi de incalcare a legii. Alina Bica este personaj principal intr-un dosar in care statul a fost prejudiciat cu peste 60 de milioane de euro.

Traian Basescu a precizat ca nici Elena Udrea nu este mai presus de lege, deci ar trebui sa plateasca si ea daca este gasita vinovata, facand trimitere evidente la episodul din luna februarie cand presedintele Partidului Miscarea Populara s-a deplasat la Paris chiar in compania sefei DIICOT.

In alta ordine de idei, Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat ca este posibil sa apara noi nume in dosarul Alinei Bica, printre cei vizati aflandu-se Valentin Visoiu, asociatul lui Radu Pricop, sotul Ioanei Basescu, si Andrei Andrici, patronul revistei „Kamikaze”.

author avatar
Cristi Ionita
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger