AcasăNewsTraian Basescu, despre Emil Boc: Este cel mai bun si experimentat candidat...

Traian Basescu, despre Emil Boc: Este cel mai bun si experimentat candidat la prezidentiale!

Presedintele Traian Basescu a vorbit miercuri, intr-un interviu televizat, despre posibilii candidati la alegerile prezidentiale din acest an, si a subliniat ca, in opinia lui, cel mai bun candidat din partea dreptei ar fi Emil Boc.

„E foarte greu de spus acum. Cu certitudine se vor produce niste reasezari pe scena politica dupa europarlamentare. In Romania, stanga neocomunista este foarte grupata in alianta care se afla acum la guvernare, iar dreapta este foarte faramitata in urma alegerilor pierdute in 2012. Speranta mea este ca dupa europarlamentare sa se uneasca sa aiba un singur candidat care cu certitudine poate castiga alegerile prezidentiale”, a declarat presedintele pentru unimedia.info.

Pus in situatia de a numi un candidat potrivit pentru prezidentiale, Traian Basescu l-a nominalizat pe Boc. „Sunt mai multi. E un candidat de care se vorbeste mai putin, fostul prim-ministru Emil Boc, care a trecut Romania prin criza economica grea in numai un an si jumatate. Cred ca experienta acestui om l-ar face un candidat bun din partea dreptei. Sunt foarte multi de dreapta care ar avea calitati, dar cel mai experimentat dintre ei este Emil Boc. Si Crin Antonescu si Elena Udrea si Mihai Razvan Unguranu. Totul este daca aceste partide se vor aseza la masa sa spuna care are cele mai mari sanse. Eu cred in intelepciunea lor pentru ca este vital pentru Romania sa se creeze acel echilibru de putere intre guvern si presedinte”, a afirmat seful statului.

author avatar
Alina Costache
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger