AcasăNewsTraian Basescu, despre dosarul restituirilor ilegale: "E mult fals. Ar trebui oprite...

Traian Basescu, despre dosarul restituirilor ilegale: „E mult fals. Ar trebui oprite retrocedarile!”

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, sustine ca dosarul retrocedarilor ilegale se bazeaza pe multe informatii false.

Prezent la emisiunea „Adevarul Live”, de la B1 TV, Traian Basescu a precizat ca, in dosarul retrocedarilor ilegale, „ar trebui sa dam timpul inapoi”.

„Eu nu zic sa nu se reia procesul. Dar trebuie sa intelegeti ca dosarul se bazeaza pe multe informatii false. In primul rand trebuie verificate restituirile, sa vedem cat au fost de legale. Trebuie sa spunem stop joc si, un an sau doi, sa verificam restituirile, mai ales la paduri si terenuri agricole”, a declarat Traian Basescu.

Presedintele Romaniei sustine ca restituirile de paduri si de terenuri agricole ar trebui sa reprezinte o prioritate zero pentru statul roman si ca „daca ne-am potrivi la solicitarile si revendicarile care sunt, am avea nevoie de o suprafata dubla fata de cat este Romania la ora actuala”.

Nu in ultimul rand, Traian Basescu este de parere ca „va trebui sa dam si camasa de pe noi, pentru a respecta restituirile. Pentru ca, uitati-va la Fondul Proprietatea. Am pus 20% din Portul Constanta, din Electrica, din Transgaz si va asigur ca nu va fi indestulator”.

author avatar
Cristi Ionita
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger