AcasăNewsTraian Basescu, despre casatoriile intre homosexuali: "Fiecare este liber sa faca ce...

Traian Basescu, despre casatoriile intre homosexuali: „Fiecare este liber sa faca ce vrea!”

Invitat la emisiunea „Dupa 20 de ani”, de la PRO TV, Traian Basescu, presedintele Romaniei, si-a exprimat opinia vizavi de mai multe subiecte fierbinti ale momentului, inclusiv cel al casatoriilor intre homosexuali.

Oarecum surprinzator, Traian Basescu a anuntat ca ar fi de acord cu casatoriile intre persoane de acelasi sex, in ideea ca „eu sunt de acord cu libertatea fiecarui om sa faca ce vrea cu viata lui, inclusiv cu aceasta, pentru ca ce facem fiecare intre peretii casei este problema noastra”.

Altfel, Traian Basescu a anuntat ca sustine proiectul legat de gazele de sist, dar sustine si proiectul regionalizarii, fiind de parere ca „numarul de regiuni este mai putin important. Din punctul meu de vedere se putea face o regionalizare cu 8, 9, 12 sau 16 regiuni”.

In plus, presedintele Romaniei sustine ca nu are un pact de coabitare cu USL sau cu Parlamentul si este de parere ca board-ul FMI va valida incheierea unui nou acord cu Romania.

Legat de referendumul pentru Parlament unicameral, Traian Basescu sustine ca „Principalul obiectiv al oricarui politician responsabil este sa arate ca nu se poate trece peste un referendum validat. Daca oamenii vor respinge referendumul va fi un esec al meu, pe care mi-l asum”.

author avatar
Cristi Ionita
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger