AcasăNewsTraian Băsescu, denunțat la Parchetul General

Traian Băsescu, denunțat la Parchetul General

Fostul vicepreşedinte al PMP, Radu Cristescu, a anunţat marţi că a depus un denunţ la Parchetul General la adresa lui Traian Băsescu, motivul fiind faptul că ar fi avut „calitatea de colaborator al Securităţii”.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagtraian basescu title=Traian Băsescu data wpil keyword link=linked>Traian Băsescu<a> Sursa foto Twitter

Politicianul își explică inițiativa în postarea sa. “Azi am depus un Denunț la Parchetul General împotriva fostului președinte Traian Băsescu. Având în vedere datele aparute in mass media din care reiese faptul că a deținut calitatea de colaborator al Securității, nu avea dreptul de a candida si de a fi ales in functia de Presedinte al Romaniei – functie pe care a detinut-o pe parcursul unui numar de doua mandate si respectiv de fi inclus in anul 2016 pe listele la alegerile parlamentare și inclusiv nu avea dreptul de a candida și de a fi ales in functia de senator in Parlamentul Romaniei si de asemenea nu avea dreptul de a candida la alegerile europarlamentare din 2019”, a scris Radu Cristescu pe Facebook.

Sursa foto Facebook

 

Pe 22 mai, acesta a fost exclus din PMP, şi demis din funcţia de vicepreşedinte, în şedinţa Consiliului Executiv Naţional al partidului, de către Traian Băsescu.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
745 afisari

5 COMENTARII

  1. Chiorule dacă ar fi sa spui plastic si artistic as spune ca ai belit pula. Da inca mai am o rezerva la CNSAS.

  2. Si cu Werner ce facem? Asteptam sa termine al doilea mandat, sau chiar sa fie proptit in vreo functie europeana (ca nu degeaba le suge asta ciorapii securicilor de la Bruxelles…) ca sa aflam prea tarziu, de la institutii platite sa avertizeze si sa cearna candidatii, ca, da si asta a fost colaborator…Ma tot intreb, ca germanoid tracut prin multe, cum, naiba, de n-are Dulapila dosar de urmarit, el si ai lui?! Chiar trebuie sa urmam toti pasii panaramei politice, cu sufrageria securista pusa in slujba celor tocmiti sa vanda halci din Romania odata cu romanii?! Dupa ce s-au strofocat parlamentarii sa ne arate ca matrozul a fost beneficiarul furaciunii sufrageriste, ce i s-a intamplat ipochimenului, sau celor ce au talharit voturile?! A fost doar o repetitie cu costume, li s-a aratat calea de urmat si au repetat figura, cu si mai multa nesimtire…In vremea asta naivii inca vorbesc de revolutie, de politie politica, de tortionarii comunisti…In realitate traim pe pielea noastra cea mai neagra restauratie, nu-i vedeti cum nu se dau dusi, cum isi aglomereaza beizadelele sa nu cumva sa se strecoare vreun neofit la bucate?! Populimea e, insa, multumita, i s-a dat capul lui Motzoc si PSD a urmat calea lozincilor culte ale #istilotr…

  3. CE RUSINOS intai a fost SECURIST TURNATOR apoi MEMBRU PCR apoi MARE MAFIOT EL SI FRATELO fara frica si rusine a trecut prin toate functiile posibile iar acum vrea sa fie EUROPARLAMENTAR pentru salariu de 20000eu ca nui mai ajung pensia 12000lei de unde va aduce multe SUCCESURI romaniei.

  4. Da-te prins chiorule faci 3 ani de mititica si te intorci la securime. Da-te prins chiorule! Mazere sus Dracnia jos chioru la mijloc Nuti dedesubt. Da-te prins chiorule zi ca esti kaghebist! Zi ca ai fost silit faci doar 2 ani si 9 luni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger