AcasăNewsTraian Basescu: "De sase luni, in Romania toata lumea descinde. Avem nevoie...

Traian Basescu: „De sase luni, in Romania toata lumea descinde. Avem nevoie de o tara in care institutiile sa fie respectate, nu temute”

Sute de angajati ai ANAF-ului, detasati din toata tara, au luat cu asalt litoralul pentru a vedea daca, in mini-vacanta de 1 mai, reprezentantii societatilor comerciale respecta ultimele decizii luate de guvernanti.

Actiunea nu a fost primita cum se asteptau autoritatile. Inspectorii ANAF au fost huiduiti si s-au inregistrat numeroase incidente. Imediat au aparut si reactiile oficiale, una dintre cele mai virulente fiind cea a lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei.

„Oare singura modalitate de a guverna tara este instituirea spaimei de descinderile institutiilor statului? Atentie, spaima vine in acelasi timp cu ura. Trebuie sa ne dorim o tara in care institutiile statului sa fie in primul rand respectate si mai putin temute”, a fost mesajul transmis de Traian Basescu.

Fostul presedinte este de parere ca „de sase luni, in Romania toata lumea descinde. DNA-ul descinde cu armate de mascati si zeci de cameramani pentru a ridica un guler alb; DIICOT-ul descinde cu armate de mascati si zeci de cameramani (singurii la care prezenta masiva a mascatilor este justificata); Politia descinde cu mascati si cameramani; Jandarmeria insasi descinde cu mascati si cameramani; ANAF-ul descinde peste micile chioscuri cu coloane de masini si armate de cameramani; Ministrii descind in marile magazine insotiti de armate de cameramani”.

Traian Basescu trage un semnal de alarma sustinand ca „in ciuda acestor descinderi, toti interpreteaza legea de la caz la caz”.

author avatar
Cristi Ionita
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger