AcasăNewsTraian Basescu, de partea lui Victor Ponta: "Acuzatia de conflict de interese...

Traian Basescu, de partea lui Victor Ponta: „Acuzatia de conflict de interese adusa premierului este fortata”

Desi s-a duelat in nenumarate randuri cu premierul Victor Ponta, Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, nu a ezitat sa-i ia partea acestuia.

Invitat la Gandul Live, Traian Basescu a precizat ca „nu sunt de acord cu abordarea procurorilor referitor la conflictul de interese. Sa spui ca in baza acelor afaceri a fost numit domnul Sova ministru, mi se pare o exagerare. In dosarul acesta, cel putin in diagnosticul penal pus, nu mi se pare ca se poate forta atat de mult conflictul de interese incat sa ceri ridicarea imunitatii unui premier. Nu cred ca va rezista in instanta aceasta acuzatie”.

Mai mult, Traian Basescu spune ca este ingrijorat de „usurinta cu care poti sa faci sa cada un Guvern. Fortezi putin un conflict de interese si faci clasa politica sa ceara demisia”.

Pe de alta parte, fostul presedinte al Romaniei este de parere ca „Victor Ponta trebuia sa-si dea demisia cand s-a formulat acuzatia de conflict de interese. Eu daca eram prim-ministru, mi-as fi dat demisia. Cred ca a gresit aici, pentru cariera lui, pentru partid si pentru credibilitatea Guvernului”.

author avatar
Cristi Ionita
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger