AcasăNewsTraian Basescu catre Antonescu: Va las aici o foaie in care sa...

Traian Basescu catre Antonescu: Va las aici o foaie in care sa va scrieti demisia

Traian Basescu a parasit plenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului, nu inainte de a-l ironiza pe Crin Antonescu, caruia i-a lasat o hartie pe care sa isi scrie demisia.

Traian Basescu a parasit sedinta celor doua camere al Parlamentului, in care se voteaza suspendarea  acestuia, nu inainte insa de a-l ironiza pe Crin Antonescu, lasandu-i acestuia o hartie alba pe care sa isi scrie demisia, ca raspuns la declaratia presedintelui PNL care a anuntatca va demisiona daca Traian Basescu nu va fi demis.

„Doar o mica observatie care depinde de votul dvs: eu sunt la Cotroceni, astept eventual decizia CCR care sa stabileasca presedintele interimar pentru a preda mandatul, Dar daca nu veti avea o astfel de decizie, tot puteti sa ma cautati. Va las aici o foaie in care sa scrieti ce ati promis: demisia daca voi castiga referendumul”, a spus acesta, conform B1 TV.

Inainte de plecare acesta i-a rugat pe parlamentari sa aiba grija, in cazul in care el nu va mai fi presedinte, de tara si de lege.

“Regretul meu e ca am auzit foarte multe minciun legate de activitatea mea si foarte putine legate de ce-i de facut pentru tara asta. Va rog sa aveti grija de tara si de oamenii ei. A avea grija de tara inseamna a-i respecta legile, sa faceti sa se aplice legea educatiei fara s-o modificati, sa faceti sa se aplice cele 4 coduri care au fost trecute prin parlament, sa creati locuri de munca, sa nu va atingeti de justitie si de institutiile statului”, a declarat Traian Basescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger