AcasăNewsTraian Basescu catre Antonescu: Va las aici o foaie in care sa...

Traian Basescu catre Antonescu: Va las aici o foaie in care sa va scrieti demisia

Traian Basescu a parasit plenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului, nu inainte de a-l ironiza pe Crin Antonescu, caruia i-a lasat o hartie pe care sa isi scrie demisia.

Traian Basescu a parasit sedinta celor doua camere al Parlamentului, in care se voteaza suspendarea  acestuia, nu inainte insa de a-l ironiza pe Crin Antonescu, lasandu-i acestuia o hartie alba pe care sa isi scrie demisia, ca raspuns la declaratia presedintelui PNL care a anuntatca va demisiona daca Traian Basescu nu va fi demis.

„Doar o mica observatie care depinde de votul dvs: eu sunt la Cotroceni, astept eventual decizia CCR care sa stabileasca presedintele interimar pentru a preda mandatul, Dar daca nu veti avea o astfel de decizie, tot puteti sa ma cautati. Va las aici o foaie in care sa scrieti ce ati promis: demisia daca voi castiga referendumul”, a spus acesta, conform B1 TV.

Inainte de plecare acesta i-a rugat pe parlamentari sa aiba grija, in cazul in care el nu va mai fi presedinte, de tara si de lege.

“Regretul meu e ca am auzit foarte multe minciun legate de activitatea mea si foarte putine legate de ce-i de facut pentru tara asta. Va rog sa aveti grija de tara si de oamenii ei. A avea grija de tara inseamna a-i respecta legile, sa faceti sa se aplice legea educatiei fara s-o modificati, sa faceti sa se aplice cele 4 coduri care au fost trecute prin parlament, sa creati locuri de munca, sa nu va atingeti de justitie si de institutiile statului”, a declarat Traian Basescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger