AcasăNewsTraian Basescu, cap de lista a delegatiei catre Consiliul European

Traian Basescu, cap de lista a delegatiei catre Consiliul European

Presedintia a trimis catre MAE lista cu delegatia care va reprezenta Romania la Consiliul European, din 28-29 iunie, Traian Basescu aflandu-se in capul listei.

Administratia Prezidentiala a trimis catre Ministerul Afacerilor Externe, inca de marti, lista cu componenta delegatiei care va reprezenta Romania la Consiliul European care va avea loc in 28-29 iunie, Traian Basescu fiind desemnat drept sef al delegatiei.

„Administratia Prezidentiala a primit marti, 19 iunie, formularul de delegatie pentru participarea la summitul Consiliului European. In cursul aceleiasi zile, Administratia Prezidentiala a completat delegatia, iar acest formular completat a fost trimis inapoi la MAE, asa cum era procedura, prin sistemul oficial de corespondenta”, a precizat purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, citat de Realitatea TV.

Comform listei, presedintele Traian Basescu este desemnat sef al delegatiei, acesta fiind insotit de ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, si de ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban.

author avatar
Ionut Zgimbau
530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger