AcasăNewsTraian Basescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta: "E corupt. N-are...

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta: „E corupt. N-are credibilitate in afara tarii”

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a profitat de aparitia sa la Realitatea TV si l-a atacat, din nou, pe premierul Victor Ponta, principalul sau rival politic din ultima perioada.

Basescu isi mentine discursul din ultima perioada si spune ca Victor Ponta „este un om corupt, care habar nu are de statul de drept sau ce este aia responsabilitatea de tara”.

Presedintele Romaniei se teme ca actualul premier ar putea ajunge la inchisoare, „daca se implica in justitie si ii mai apara mult pe baronii locali”. Iar pentru ca „Victor Ponta este un corupt”, Traian Basescu spera ca acesta sa nu-si incheie mandatul de premier.

Nu in ultimul rand, Traian Basescu anunta ca „Victor Ponta nu mai are niciun fel de credibilitate in afara tarii. Mai merge pe ici, pe colo, dar cu interventii si cu ajutorul unor sustineri financiare”.

Traian Basescu trage un semnal de alarma si spune ca „ar fi o drama ca Victor Ponta sa ajunga presedintele tarii. Nu uitati ce inscenari a facut ca Gruia Stoica sa puna mana pe CFR Marfa. Victor Ponta este cel mai slab premier de dupa Revolutie. Si Adrian Nastase era un corupt, dar era bun ca premier”.

author avatar
Cristi Ionita
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger