AcasăNewsTraian Basescu, atac dur: "Dragnea si Ponta sunt niste santajisti ordinari"

Traian Basescu, atac dur: „Dragnea si Ponta sunt niste santajisti ordinari”

Intr-o interventie telefonica avuta, luni seara, la un celebru post de televiziune, Traian Basescu, fostul presedinte al tarii, i-a atacat in termeni duri pe liderii PSD Liviu Dragnea si Victor Ponta.

„As remarca faptul ca tara este in fata unui santaj ordinar practicat intr-un triunghi practicat de Dragnea, Ponta si presedintele Klaus Iohannis, care are un rol aici. Deci, sunt trei entitati, din care doi, Ponta si Dragnea, care avand un dispret total pentru interesele tarii merg la santajul pe care l-am anticipat de acum trei saptamani, cand spuneam ca pana cand Iohannis nu garanteaza desemnarea unui premier de la PSD, Ponta nu va pleca de la Guvern”, a declarat fostul presedinte al Romaniei.

Basescu anunta ca „este departe de mine gandul de a sustine vinovatia lui Ponta. Acest lucru se va vedea” si ii acuza pe Ponta si Dragnea ca „ce fac acesti doi indivizi este un santaj ordinar impotriva intereselor tarii, impotriva presedintelui, care nu realizeaza, dupa parerea mea, cat de departe au mers acesti indivizi”.

author avatar
Cristi Ionita
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger