AcasăNewsTraian Basescu, apreciat de sotia lui Crin Antonescu

Traian Basescu, apreciat de sotia lui Crin Antonescu

Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, a facut o declaratie neasteptata referitoare la Traian Basescu, descriindu-l drept „un om curajos, de o calitate mult superioara PDL”. Aceasta a comentat si pe tema referendumului, spunand ca nu se asteapta ca decizia CC sa fie „logica”.

Europarlamentarul Adina Valean, sotia presedintelui Crin Antonescu, a facut, mati, o declaratie surprinzatoare referitoare la presedintele suspendat Traian Basescu, spunand ca, spre deosebire de colaboratorii sai din PDL, acesta este „un om curajos, de o calitate mult superioara PDL”.

”Presedintele Basescu este un om politic curajos si, in orice caz, de o calitate mult superioara PDL, as spune chiar in antiteza cu cea a colaboratorilor lui din PDL. Prestatia PDL a fost absolut lamentabila si jalnica. Din acest punct de vedere nu pot spune decat ca presedintele Basescu a incercat sa-si pledeze cauza si cred, ca la nivelul argumentelor, cele pe care le avem noi vor fi mai puternice in fata cetatenilor”, a declarat Adina Valean pentru Q Magazine.

Totodata, aceasta a comentat si pe tema Legii referendumului, enuntand ca se asteapta ca decizia Curtii Constitutionale sa nu fie „neaparat logica”.

„Decizia asteptata de la Curtea Constitutionala in ceea ce priveste Legea Referendumului o privesc din punct de vedere logic. Pentru mine, care sunt legiuitor, e drept, in politica europeana, nu m-as fi gandit niciodata sa fac o astfel de propunere legislativa, in care sa nu existe aceasta simetrie intre felul in care cineva este ales – ma refer la numarul de voturi sau ca majoritati – si felul in care poate fi demis. E o chestiune de logica, dar in fine, eu sunt matematician si imi dau seama ca nu toata lumea actioneaza in baza de logica in politica. Eu cred ca asa ar trebui sa arate legea referendumului: majoritatea celor care doresc sa se exprime in legatura cu un anumit subiect sa poata hotari. Dar aceasta este doar viziunea mea, nu ma astept din partea Curtii Constitutionale sa fie neaparat logica”, a adaugat aceasta.

author avatar
Ionut Zgimbau
934 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger