AcasăNewsTraian Basescu, apel catre liderii USL: “Dati dovada de responsabilitate!”

Traian Basescu, apel catre liderii USL: “Dati dovada de responsabilitate!”

Presedintele Traian Basescu a lansat, miercuri seara, un apel catre liderii USL, cerandu-le sa dea dovada de responsabilitate si sa gaseasca o solutie la acutalele dispute din interiorul aliantei, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu lanseaza un apel catre liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, sa gaseasca de indata o solutie la actualele dispute din interiorul aliantei pentru a nu se ajunge la o criza politica. Seful statului mentioneaza ca s-a creat un climat de instabilitate care ar putea sa afecteze credibilitatea tarii, institutiile si cetatenii.

”Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, lanseaza un apel catre liderii Uniunii Social-Liberale (USL) sa gaseasca de indata o solutie la actualele dispute din interiorul aliantei pentru a nu se ajunge la o criza politica. Romania are nevoie de stabilitate si de un guvern pe deplin functional, care sa poata gestiona in mod eficient problemele tarii si sa asigure o buna guvernare”, se arata in comunicat.

”Disfunctionalitatile aparute in alianta de guvernare dupa anuntul privind demisia mai multor ministri liberali, precum si intentia exprimata de prim-ministrul Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, de a schimba structura actuala a Guvernului au creat un climat de instabilitatea menita sa afecteze, deopotriva, credibilitatea tarii, institutiile publice, mediul de afaceri si cetatenii. Domnul presedinte Traian Basescu roaga liderii USL sa dea dovada de responsabilitate”, se mai precizeaza in comunicatul remis de Administratia Prezidentiala.

author avatar
Alina Costache
91 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...