AcasăNewsTraian Basescu: Abia acum vine criza. O paiata si un plagiator fac...

Traian Basescu: Abia acum vine criza. O paiata si un plagiator fac jocuri politice in interesul lor si al lui Voiculescu

Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu, a anuntat ca abia acum se va resimti cu adevarat criza, aceasta fiind cauzata de catre actiunile lui Crin Antonescu si Victor Ponta, „o paiata si un plagiator”.

Traian Basescu, seful statului, a declarat, luni, ca, in urma actiunilor din ultima perioada ale cuplului Crin Antonescu – Victor Ponta, si a faptului ca acestia sunt mai interesati de suspendarea lui decat de evenimentele devastatoare care au loc in tara, abia de acum va veni criza.

„Imi permit sa spun: abia acum vine criza! O paiata si un plagiator fac jocurile in tara asta, in interesul lor si al lui Voiculescu, in conditiile in care agricultura are de suferit din cauza secetei, in conditiile in care fluctueaza cursul valutar, in conditiile in care situatia in Europa e din ce in ce mai grea. Un grup de puscariabili isi bat joc de stabilitatea acestei tari. Este revoltator si nu poate ramana fara raspundere o asemenea actiune. Niste indivizi au pus deasupra interesului national de stabilitate, interesele lor sa nu ajunga in puscarie, sau ego-ul unora dintre ei, sa ajunga in functii”, a spus acesta, citat de b1.ro.

Presedintele suspendat al Romaniei a adaugat ca el a incercat sa coabiteze cu premierul Victor Ponta, si ca ar fi dispus sa lucreze alaturi de acesta, insa primul ministru e cel care s-a autoexclus, facand imposibila relatia dintre cei doi.

„Eu nu il exclud pe Ponta de la coabitare, s-a autoexclus. Il va tunde USL-ul pentru ca se uita toata Europa la el. Nu am mai incercat sa propun un guvern dupa caderea Guvernului Ungureanu deoarece vroiam sa micsorez perioada de instabilitate. Vedeti ce s-a intamplat!. Niste oameni politici mici si niste puscariabili au zis: ‘ce ne trebuie noua stabilitate, noua ne trebuie justitia. Nu le-a pasat de tara asta’. S-ar putea sa aiba o surpriza si la referendum sa nu se prezinte electoratul USL”, a mai declarat Traian Basescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger