AcasăNewsTraian Basescu a gratiat o femeie cu sapte copii

Traian Basescu a gratiat o femeie cu sapte copii

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a decis sa gratieze o femeie care mai avea de executat trei ani de inchisoare.

Femeia gratiata, Crina Tanase, fusese condamnata la inchisoare pentru comiterea a doua infractiuni: violare de domiciliu si furt calificat. Femeia sustrase un telefon mobil dintr-o locuinta din Strehaia, judetul Mehedinti.

Traian Basescu a gratiat-o pe Crina Tanase din motive umanitare. Femeia are afectiuni psihice si este mama a sapte copii minori cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani.

Este a treia gratiere pe care o face presedintele Romaniei in acest an. Traian Basescu a mai gratiat, la inceputul anului, doua colege de celula.

Iar specialistii se asteapta ca Traian Basescu sa mai faca cel putin doua gratieri pana la finalul mandatului, cei vizati urmand a fi Jean Padureanu, fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, desi are grave probleme de sanatate, si Gica Popescu, fostul mare international roman, de asemenea condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

author avatar
Cristi Ionita
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger