AcasăNewsTraian BASESCU a fost SCUIPAT in fata, la Constanta

Traian BASESCU a fost SCUIPAT in fata, la Constanta

Un barbat l-a scuipat in fata pe Traian Basescu. Incidentul a avut loc in momentul in care seful statului cobora de pe nava Mircea. Vinovatul a fost luat de oamenii legii.

Presedintele Traian Basescu a fost scuipat de la o distanta foarte mica de un tanar, sambata, la Constanta, in momentul in care a coborat de pe nava scoala „Mircea”. Agresorul a fost imobilizat imediat de catre ofiterii SPP, in timp ce seful statului s-a sters cu mana pe fata.

Traian Basescu a continuat apoi sa vorbeasca cu cativa oameni din multimea adunata in terminalul de pasageri al Portului Constanta.

Dupa ce a stat de vorba cu oamenii pret de aproximativ doua minute, presedintele s-a urcat in masina si a plecat din port.

Seful statului a participat, sambata, in Portul Constanta, la ceremoniile de intoarcere din voiaj a navei scoala „Mircea”, ocazie cu care a inmanat echipajului vasului Ordinul „Virtutea Maritima” – in grad de Ofiter, cu insemn de pace, cu care a fost decorat pavilionul navei.

author avatar
Alina Costache
466 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger