AcasăNewsTraian Basescu a dat publicitatii convorbirile de la Cotroceni! Reactia lui Victor...

Traian Basescu a dat publicitatii convorbirile de la Cotroceni! Reactia lui Victor Ponta!

Dupa ce presedintele a dat publicitatii inregistrarea discutiei de luni, dintre el si Victor Ponta, pe tema reducerii CAS, premierul a afirmat ca nu este normal ca decizia prezentarii publice a unor astfel de convorbiri sa fie lasata la latitudinea toanelor unei persoane.

In timp ce seful statului l-a acuzat pe Victor Ponta de iresponsabilitate, prim-ministrul este de parere ca Basescu a avut o atitudine badaraneasca. Ca sa arate cine are dreptate, seful statului a facut publica, luni seara, inregistrarea completa a discutiilor.

„Cred ca, dupa Basescu, trebuie sa avem niste reguli foarte clare. Ideea asta ca Basescu zice ca are chef sa dea filmarile sau nu are chef este o chestie absolut neserioasa si anormala. Eu cred ca trebuie sa adoptam o procedura foarte clara si legata de consultarile politice, in care de la inceput se stie foarte clar ca se face o minuta, o stenograma, la final o semneaza un consilier prezidential, se pune la dispozitie. Ideea este ca trebuie sa ai o procedura si un protocol”, a spus Ponta la Romania TV, citeaza digi24.ro.

Premierul a precizat ca stia ca toate discutiile de la Cotroceni sunt inregistrate, subliniind ca normal era sa fie si el intrebat daca este de acord, inainte de prezentarea publica a discutiei.

„L-am vazut nervos, transpirat, rosu la fata. Poate era nervos si de aia le-a dat, poate maine nu e nervos si nu le mai da, ori lucrurile astea nu se pot desfasura asa intr-o tara civilizata. Trebuie sa spui foarte clar de la inceput, nu poti lasa la latitudinea toanelor unei persoane”, a adaugat Victor Ponta, afirmand in continuare ca lui i s-a parut ca presedintele a avut un ton badaranesc la adresa ministrului de Finante.

author avatar
Alina Costache
466 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger