AcasăNewsTraian Basescu a castigat procesul intentat lui Dinu Patriciu. Sentinta poate fi...

Traian Basescu a castigat procesul intentat lui Dinu Patriciu. Sentinta poate fi atacata cu recurs

Presedintele Traian Basescu a castigat procesul intentat lui Dinu Patriciu in cazul filmului din care ar fi reiesit ca seful statului lovea un copil, in timpul unui miting electoral din 2004. Sentinta poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti.
Basescu a castigat, miercuri, la Judecatoria Sectorului 1 procesul intentat lui Dinu Patriciu. Seful statului a cerut despagubiri de un leu pentru „minciuna si trucarea unor filmari”, dupa publicarea unei inregistrari video, aparute pe piata media in noiembrie 2009, din care presedintele parea a lovi un copil la un miting electoral din 2004, potrivit Mediafax. Traian Basescu a spus ca filmul respectiv este trucat si a cerut expertize tehnice care sa demonstreze acest lucru.

Patriciu este obligat, urmare a deciziei judecatorilor, sa publice sentinta in doua publicatii cu tiraj national, in doua numere consecutive. Sentinta poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti.

Actiunea a fost inregistrata la instanta Judecatoriei Sectorului 1 in decembrie 2009, iar procesul intentat de Basescu lui Patriciu a inceput in aprilie anul urmator.

author avatar
National
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger