AcasăNewsTraian Basescu, 30 de minute in Biroul Oval cu Barack Obama

Traian Basescu, 30 de minute in Biroul Oval cu Barack Obama

Traian  Basescu s-a intalnit cu presedintele Barack Obama in Biroul Oval de  la Casa Alba, transmite corespondentul Realitatea TV. Intalnirea nu era pe agenda oficiala a sefului de la Casa Alba, dar a durat circa 30 de minute.

Potrivit unor surse din delegatia oficiala care il insoteste la Washington pe presedintele Traian Basescu, intalnirea dintre acesta si presedintele Obama, in Biroul Oval de la Casa Alba, a durat 25-30 de minute.

Sursele au mentionat ca dupa aceasta intalnire, presedintele Basescu a avut o discutie cu vicepresedintele SUA, Joe Biden.

Dupa discutia cu Biden, Basescu urma sa asiste la semnarea de catre secretarul de Stat, Hillary Clinton, si de catre ministrul roman al Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, a acordulul privind gazduirea pe teritoriul Romaniei a componentelor terestre ale scutului american antiracheta. Evenimentul va avea loc in jurul orei 19.15.

De asemenea, presedintele Basescu urmeaza sa aiba o intalnire cu reprezentanti ai Congresului SUA, in jurul orei 20.45 (ora Romaniei).

Seful statului roman are programata apoi o intalnire cu directorul CIA, David Petraeus, in jurul orei 21.00 (ora Romaniei).

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger