AcasăNewsTraian Basescu: ”Romania isi asuma sa puna la punct Budapesta!”

Traian Basescu: ”Romania isi asuma sa puna la punct Budapesta!”

Traian Basescu, atac fara precedent la adresa oficialilor maghiari! Presedintele Romaniei a declarat, luni, la Izvoru Muresului, ca anul 2013 a fost ultimul an in care ungarii au putut sa umble relaxati prin tara noastra.

In cadrul unei dezbateri de la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului (Harghita), seful statului a spus ca Ungaria, in momentul de fata ”a devenit un focar de instabilitate din punct de vedere al tratarii minoritatilor in regiune, nu in Romania”, adaugand ca politica Budapestei a inceput sa creeze dificultati, scrie RTV.net.

Seful statului a tinut sa adauge ca Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei. In plus, Basescu a facut si o referire la premierul Ungariei, Viktor Orban, care circula ”mult prea liber” in judetele Harghita si Covasna. Acesta a spus ca cei care ar trebui sa reactioneze la vizitele facute de premier in tara noastra ar trebui sa fie chiar romanii din zonele respective.

„Daca nu v-a placut, de ce nu l-ati fluierat? Nu o sa vina Guvernul sa-l fluiere”, a tinut sa adauge Traian Basescu, noteaza sursa citata anterior.

author avatar
Anca Murgoci
985 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger