AcasăNewsTragicul destin al mostenitoarei imperiului Basaran

Tragicul destin al mostenitoarei imperiului Basaran

Avionul care a dus o viitoare mireasa la intalnirea cu sfarsitul ei

Mina Basaran, mostenitoarea imperiului financiar ridicat de tatal sau Hussesyn Basaran (unul dintre cei mai bogati oameni din Turcia), a murit intr-un accident aviatic, dupa ce avionul sau personal s-a prabusit la 230 de kilometri de capitala Iranului, Teheran.

Avionul care a dus o viitoare mireasa la intalnirea cu sfarsitul ei

Tragedia este cu atat mai mare cu cat prabusirea a survenit la intoarcerea Minei de la petrecerea burlacitelor pusa la cale chiar in cinstea sa. Mina, in varsta de 28 de ani, urma sa se marite luna viitoare. Ea si-a invitat sapte prietene intr-un week-end de pomina, un fel de petrecere a burlacitelor, undeva in Dubai. Acestea, impreuna cu alti patru membri ai echipajului nu au avut nicio sansa odata ce avionul apartinand tatalui sau s-a izbit de muntii Iranului.

Celebritati moarte

Printre prietenele Minei se numara un designer de bijuterii, unul de costume de baie, un proprietar de magazine de bijuterii si un psiholog. Deci, alaturi de Mina au mai pierit si Zeynep Coskun, Ayse And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh si Sinem Akay. Toate erau considerate ca vedete ale social media in Turcia.  De altfel, ultimele fotografii postate de Mina sunt chiar de la petrecerea cu pricina, dar si de la un concert al Ritei Ora la care participasera in Dubai. Inainte de a se imbarca in avionul privat, mostenitoarea imperiului Basaran purta o geaca de blugi pe care scria ca apartine viitoarei mirese si era brodat si un inel de logodna fabulos.

Afaceri de miliarde

De altfel, Mina facea parte din board-ul firmei tatalui sau care se ocupa cu afaceri imobiliare.

Petrecerea burlacitelor data in numele Minei o avanpremiera a unei drame de nedescris

La Istanbul, orasul in care se desfasoara majoritatea afacerilor familiei Basaran, exista cateva blocuri de apartamente de lux care se numesc chiar Mina Towers, in cinstea fiicei magnatului turc. Basaran Investment Holding desfasoara afaceri in turism, finante, constructii, aviatie, ciment si energie, air fondatorul a fost implicat si in clubul de fotbal Trabzonspor. Avionul era un Bombardier Challenger construit in Canada.

Tatal Minei magnatul Basaran

El a decolat, duminica, de pe aeroportul Sharjah din Emiratele Arabe Unite pentru ca, la aproape o ora distanta, sa se prabuseasca intr-o regiune muntoasa din Iran, in drum spre Istanbul.

author avatar
Catalin Dumitrescu
950 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger