AcasăNewsTRAGIC: Copil de sapte ani – spulberat de doua masini pe DN1!

TRAGIC: Copil de sapte ani – spulberat de doua masini pe DN1!

Un copil de numai sapte a fost spulberat de doua masini, sambata, dupa ce a incercat sa traverseze in fuga Drumul National 1, printr-un loc nepermis. Incidentul a avut loc in Comarnic, iar micutul a murit pe loc.

Impactul a fost atat de violent incat baiatul n-a mai avut nicio sansa de supravietuire. Cei doi soferi implicati in accident sunt acum anchetati de oamenii legii.

Se pare ca micutul nu s-a asigurat atunci cand a trecut strada, desi traficul era infernal. Rudele copilului, chemate de urgenta, au intrat in stare de soc cand au aflat cumplita veste si l-au vazut pe baiat fara suflare.

„Din pacate, copilul nu a avut nicio sansa. A fost proiectat in urma coliziunii initiale pe celalat sens de mers, dupa care un al doilea autovehicul l-a lovit. Conducatorii auto au fost testati alcoolscop, rezultatul a fost negativ”, a declarat inspector Laurentiu Draghici, de la Politia Rutiera Prahova.

Desi localnicii recunosc ca vina ii apartine copilul, acestia sustin si ca in zona nu sunt treceri de pietoni, ceea ce l-a “obligat” pe micut sa treaca printr-un loc nepermis.

author avatar
Alina Costache
763 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger