AcasăNewsTragic accident rutier în Covasna. Pe „drumul morții” două persoane și-au pierdut...

Tragic accident rutier în Covasna. Pe „drumul morții” două persoane și-au pierdut viața

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN11 Târgu Secuiesc – Onești, în localitatea Oituz, județul Covasna, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autotren.

Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Oituz, în care au fost implicate 6 persoane, dintre care 4 adulți și 2 copii.

Cum s-a petrecut accidentul

„În urma impactului, o persoană a decedat, iar o alta a fost rănită grav. Pentru efectuarea cercetării la fața locului, circulația rutieră a fost oprită pe un sens”, potrivit unui comunicat la IGPR.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, 2 ambulanțe (1 SMURD și 1 SAJ), un echipaj SMURD cu medic din Brașov și un elicopter SMURD de la Târgu Mureș.

În momentul sosirii echipajului medical au fost găsite două persoane încarcerate în autoturism și decedate.

Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea celor două persoane și acordarea primului ajutor medical celor trei victime aflate pe bancheta din spate a autoturismului.

În urma evenimentului rutier, cei doi copii au fost transportați la spitalul de copii din Brașov, iar un alt pasager a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Târgu Mureș.

O femeie a fost spulberată pe drum

De asemenea, tot pe DN11, pe data de 13 august, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui alt accident de circulație în afara localității Cernat.

O femeie de 35 de ani a fost lovită de o mașină după ce a traversat drumul național neregulamentar

„La fața locului polițiștii au constatat că un bărbat de 43 ani a condus un autoturism  pe DN 11 din direcția Târgu Secuiesc către Brașov, iar în zona km 50+800 a surprins și accidentat o femeie de 35 ani care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis de la stânga la dreapta sensului de mers către Brașov.  În urma evenimentul rutier a rezultat decesul pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ și i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii  alcoolemiei”, transmite IPJ Covasna.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

author avatar
Eli Dan Davidescu
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger