AcasăNewsTragediile din familia lui Cornel Dinicu. Fratele patronului Fermei Dacilor, găsit mort...

Tragediile din familia lui Cornel Dinicu. Fratele patronului Fermei Dacilor, găsit mort pe o plajă

sursa foto: wowbiz.ro

Nenorocirea de la Ferma Dacilor, din a doua zi de Crăciun, când pensiunea din județul Prahova a fost mistuită de un incendiu devastator, în urma căruia opt oameni au pierit, nu ar fi singura tragedie care s-ar fi abătut asupra familiei lui Cornel Dinicu.

Bărbatul considerat a fi patronul Fermei Dacilor și-a pierdut un băiat în urma incendiului devastator. Însă se pare că nu ar fi singura nenorocire abătută asupra lui Cornel Dinicu în ultimii ani.

Cornel Dinicu și surorile sale, Cornelia și Stela, și-au pierdut un frate, în urmă cu mai mulți ani, tânăr care ar fi fost găsit fără suflare pe o plajă din Spania, în condiții suspecte, potrivit gândul.ro.

Nenorocirea, în urmă cu mai mulți ani

Nenorocirea a avut loc în urmă cu mai mulți ani. Potrivit sursei citate, ar fi existat zvonuri că fratele lui Cornel Dinicu ar fi fost ucis și că trupul acestuia fiind descoperite urme de violență.

Mai mult, potrivit aceleiași surse, familia Dinicu ar fi una foarte unită, iar atât Cornelia cât și Cornel s-au zbătut mereu să țină nepoții aproape, în ciuda faptului că sora patronului de la „Ferma Dacilor” este plecată de foarte mult timp din țară, în Italia. Mai mult, sora lor cea mai mare, Stela, este și ea plecată de foarte mulți ani în Spania.

Totodată, conform jurnaliștilor, patronul de la Ferma Dacilor este „sufletul” familiei, iar ferma de la Tohani era locul unde rudele se întâlneau de fiecare dată când veneau în țară, atât pentru petreceri, cât și pentru parastasele din familie.

Vă amintim că după ce în primă fază a fost reținut pentru 24 de ore, Dinicu, bărbatul considerat a fi patronul Fermei Dacilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia magistraților de la Judecătoria Ploiești nu este una definitivă și poate fi contestată.

Citiți și:

Anchetatorii au aflat care a fost sursa incendiului devastator de la „Ferma Dacilor”. Patronul și doi administratori, reținuți

„Spovedania” patronului de la „Ferma Dacilor”: „Urmează să fiu arestat!”

Patronul de la Ferma Dacilor rupe tăcerea: „Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă”

author avatar
Andrei Coman
1.345 afisari

5 COMENTARII

  1. „Nenorocirea, în urmă cu mai mulți ani”
    Si eu mi-am pierdut acum multi ani un strabunic ce avea o unghie incarnata la piciorul stang, nu l-au gasit pe plaja, l-au gasit in gradina printre randurile de vie. Deasemenea tot acum multi ani mi-am pierdut si o matusa din cauza ca a calcat-o tramvaiul pe un deget de la mana. Nenorocirea a afost ca tocmai se scobea in nas cu acel deget…

  2. Ce stire de RAHAT ! Dezgropati mortii doar pentru ” AUDIENTA ” !
    HALAL PRESA ! Pentru „cativa arginti ” veniti mereu cu stiri „proaspete” su cu „titluri bomba ” !

  3. Comane ,lasa povestile ,rafuielile dintre mafioti se lasa cu cadavre .La ferma dracilor sunt multe mizerii ascunse ,incepand cu DOCUMENTATIA !!!:Certificatul de urbanism ,Autorizatia de constructie,Avizele ,Autorizatia de functionare !. CATE CONTROALE A FACUT ANAF-ul la serparia dracilor ??.
    Ancheta procurorilor dupa ce spune presa e cu „CANTEC ” .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger