AcasăNewsTragedii in statiunea Costinesti, la distanta de cateva ore: Doi tineri turisti...

Tragedii in statiunea Costinesti, la distanta de cateva ore: Doi tineri turisti au murit inecati!

Si-au dorit foarte mult sa se distreze la mare, dar din pacate au avut parte de un sfarsit dramatic. O fata si un baiat au platit tribut dorintei de a iesi in larg, in apa marii, desi aceasta era destul de agitata. Amandoi au pierit la Costinesti, supranumita „statiunea tineretului”, unde se aflau in vacanta. In zadar s-au straduit martorii si salvamarii sa ii ajute. N-a fost chip sa fie salvati.

Sambata dimineata, o tanara in varsta de 21 de ani, venita pe litoral tocmai din Botosani, si-a gasit sfarsitul in apele marii. Dornica distractie, turista a vrut sa faca o baie. A parut sa uite ca, potrivit reporterntv.ro, nu stia sa inoate. Si, cum cel mai probabil a fi fost luata de curenti, i-a fost imposibil sa se mai intoarca in siguranta pe uscat.

Seara trecuta, un tanar de doar 18 ani, care venise pe litoral pentru a se bucura, alaturi de prieteni, de relaxarea de dupa admitarea la facultatea dorita, la care intrase cu brio, urmand sa fie boboc, a pierit luat de valuri.

Braileanul intrase in mare alaturi de iubita lui. La un moment dat, un val le-a darmat salteaua, iar baiatul a inceput sa dea semne ca se ineaca. nu stia sa inoate, iar in ciuda eforturilor martorilor, nimeni nu l-a mai putut salva de la moarte. Trupul tanarului inecat nu a fost inca gasit, dupa mai multe ore de cautari.

465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger