AcasăNewsTragedie! Trei morți după o deratizare într-un bloc

Tragedie! Trei morți după o deratizare într-un bloc

Dezinsecția s-a lăsat cu victim și, ca de obicei, cu reacții întârziate ale autorităților

Doi minori și mama unuia dintre ei au murit la Timișoara, după ce au prezentat simptomele unei intoxicații. Alți 7 copii sunt internați la spital. Primele date arată că blocul în care locuiesc cu toții a fost deratizat recent. Mai mult, alte 18 persoane au fost internate ieri la spital după ce în urmă cu trei zile în imobil s-a dat cu pesticid împotriva gândacilor.

Dezinsecția s-a lăsat cu victim și, ca de obicei, cu reacții întârziate ale autorităților

Purtătorul de cuvânt al Ambulanței Timiș, Florin Crișan, a declarat că Ambulanța a fost chemată de mai multe ori la aceeași adresă, începând de sâmbătă, la persoane care prezentau semnele unei intoxicații. Atunci, cei afectați au refuzat să fie duse la spital, iar mai târziu au chemat din nou Ambulanța pentru că se simțeau rău. Autoritățile au decis, însă, să evacueze toți locatarii dn imobil iar procurorii vor stabili ce substanțe s-au folosit pentru dezinsecție. Totodată, anchetatorii vor să stabilească după expertiza medico-legală care au fost exact cauzele morții celor doi micuți și a mamei unuia dintre ei. Oamenii legii au mai multe variante și nu o exclud nici pe cea de ucidere din culpă. Reprezentanții firmei care a făcut deratizarea vor fi chemați la audieri pentru a se stabili care au fost substanțele folosite în această acțiune. Surse judiciare spun că ar fi vorba de pesticide, doar că nu s-a pus problema ca unele persoane pot face alergii la astfel de substanțe.

author avatar
Ramona Feraru
213 afisari

1 COMENTARIU

  1. La pushcarie cu nenorocitii de la firma de deratizare. Aceste nenorocite de firme cu 2-3 angajati nu urmaresc decat profitul. Nu sunt specializati, nu cunosc substantele si reactiile lor. Niste ageamii. Sunt si in Bucuresti. Umbla cu ecusoane la gat, fabricate desigur. Ajung pana a da comisioane Administratorilor de blocuri pentru a face ei deratizarea.
    Deratizarea blocurilor si a caselor si a tuturor altor locatiisi locuri publice, parcuri de ex ar trebui sa fie preluata de catre Primarii. Acestea sa verifice Firmele de deratizare si sa le dea acreditare doar specialistilor. Si o lege in acest sens daca nu exista.
    Cat despre Dl Primar al Timisoarei nu ma mir ca se da ,,ranit,,. Daca ar fi fost sa posteze o poza cu dansul in vacanta alta ar fi fost situatia. Dar timisorenii l-au ales, ei sa se bucure de el. Si de toate clanurile pe care le protejeaza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger