AcasăNewsTRAGEDIE! Romanul dat disparut in urma atentatului de la Kabul a fost...

TRAGEDIE! Romanul dat disparut in urma atentatului de la Kabul a fost gasit MORT!

Doi romani au cazut victime atacului de la Kabul din Afganistan. Unul dintre ei se afla in stare grava la spital, iar celalalt a murit, dupa ce fusese dat disparut in urma atentatului care a fost comis marti, 2 iulie. Cei doi angajati erau angajati la o companie care se ocupa de aprovizionarea unei baze logistice.

Initial, Ministerul Roman al Afacerilor Externe a anuntat ca unul dintre romani se afla in stare grava la spital, iar celalalt era de negasit. Informatiile ulterioare au aratat ca acesta din urma si-a pierdut viata. Cea de-a doua victima se afla in stare stabila, arata Realitatea TV.

Autoritatile competente ii vor anunta de cele intamplate pe membrii familiei romanilor. In atacul de la Kabul, cel putin sapte oameni au murit. Atacatorii se numara printre victimele care si-au dus la capat planul macabru.

Potrivit primelor informatii, atacul a constat in introducerea unui camion plin cu explozibil in fata intrarii unui complex industrial in care munceau si romanii. In scurt timp, au avut loc schimburi de focuri intre garzile complexului si atacatorii.

Sursa foto: Captura Youtube.

Citeste si:

Romani, victime ale unui ATAC in Afganistan!

author avatar
Anca Murgoci
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger