AcasăNewsTRAGEDIE pentru adjunctul Poliţiei Olt! Fiul lui, mort într-un cumplit accident. Tânărul...

TRAGEDIE pentru adjunctul Poliţiei Olt! Fiul lui, mort într-un cumplit accident. Tânărul era campion naţional la tenis

accidentTRAGEDIE pentru adjunctul Poliţiei Olt! Fiul lui, mort într-un cumplit accident. Tânărul era campion naţional la tenis

Cristian Rădoi, adjunctul IPJ Olt, trăieşte o adevărată dramă! Tenismenul Marius Rădoi, fiul lui, a încetat din viaţă, noaptea trecută, în urma unui accident rutier, petrecut pe drumul naţional DN 65, la Negreni.

Accidentul s-a petrecut la ora 22.00, pe drumul naţional DN 65, în localitatea Negreni. Tânărul în vârstă de 19 era singur în autoturism, potrivit reporter24.info.

Marius Rădoi a murit într un accident de maşină la vârsta de 19 ani

A pierdut controlul volanului pe carosabilul umed

Se pare că tânărul nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum. Carosabilul era umed, iar şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers a autoturismului, a derapat şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. În urma impactului, Marius Rădoi a suferit multiple leziuni, fiind transportat de o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare de inconştienţă.

Tânărul a fost resuscitat de patru ori, pe drumul spre spital, medicii au intrat cu el de urgenţă în operaţie, însă a decedat.

Marius Rădoi, băiatul şefului adjunctului Poliţiei Olt, avea 19 ani, era student şi campion naţional la tenis.

Cristian Rădoi a ajuns primul la locul accidentului fiului său

Adjunctul IPJ Olt, Cristian Rădoi, a fost chiar primul poliţist care a ajuns la locul accidentului lui Marius. Comisarul şef Rădoi participa la o acţiune alături de şeful Serviciului Poliţie Rutieră, Cristian Tiţa, când poliţiştii au primit apelul că un accident rutier s-a petrecut pe drumul naţional DN 65, la Negreni. Rădoi şi Tiţa au fost cei care l-au scos pe Marius din maşină, până la intervenţia serviciilor de salvare şi pompieri.

author avatar
Andrei Ștefan
682 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger