AcasăNewsTragedie pe DN1! Un microbuz cu muncitori s-a răsturnat: 8 VICTIME!

Tragedie pe DN1! Un microbuz cu muncitori s-a răsturnat: 8 VICTIME!

accidentTragedie pe DN1! Un microbuz cu muncitori s-a răsturnat: 8 VICTIME

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri dimineaţă, pe DN1. Un microbuz ce transporta muncitori s-a răsturnat la Movila Vulpii, după ce ar fi lovit un parapete. 8 persoane au fost transportate la spital cu diferite traumatisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, toţi cei aflați în vehicul au reuşit să iasă afară singuri. La faţa locului au fost mobilizate un echipaj de stingere, unul de descarcerare, trei de prim-ajutor şi o autospecială de transport victime multiple. În zona accidentului s-a circulat dirijat. Toate persoanele care se aflau în microbuz au reuşit să iasă afară din maşina răsturnată, dar au primit îngrijiri medicale pe marginea drumului.

În microbuz erau 12 pasageri

În autobuz se aflau 12 pasageri (9 femei şi 3 bărbaţi). În urma evenimentului rutier, au fost transportate la spital 8 femei, potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul conducătorului auto. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale în consecinţă. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a transmis că accidentul s-a petrecut pe direcţia Câmpina-Ploieşti, traficul în zonă derulându-se alternativ dirijat pe o bandă.

author avatar
Andrei Ștefan
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger