AcasăNewsTragedie pe DN 2: doi morti si doi raniti!

Tragedie pe DN 2: doi morti si doi raniti!

O calatorie incheiata brusc si doua vieti frante intr-o clipa, in urma unui grav accident de circulatie ce a avut loc duminica dupa-amiaza, pe DN 2/E 85, in judetul Buzau, in care au fost implicate un autoturism si un autocar.

Cele doua mijloace destinate transportului de persoane au intrat in coliziune, in apropierea unui popas turistic. Din cate se pare, impactul- unul violent- s-ar fi produs pe fondul neacordarii de prioritate, cauzand decesul a doua persoane, si ranirea altor doua. Potrivit presei locale, mai exact conform newsbuzau.ro, printre victime se numara un copil, dar si un barbat de aproximativ 60 de ani.

La locul accidentului au intervenit cat s-a putut de repede reprezentantii Salvarii, dar si ai Politiei. Din pacate, insa, pentru cele doua persoane in cazul carora ranile provocate au foast foarte grave, medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a le mentine in viata.

Dupa cum va spunema, la fata locului au ajuns si politistii de la Rutiera care, in urma masuratorilor si a discutiilor cu martorii, umreaza sa stabileasca exact cauzele care au dus la producerea nenorocirii.

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger