AcasăNewsTragedie pe calea ferata in ARGENTINA: trei morti si peste 70 de...

Tragedie pe calea ferata in ARGENTINA: trei morti si peste 70 de raniti (VIDEO)

Grav accident pe calea ferata, in apropiere de capitala argentiniana Buenos Aires. Cel putin trei pasageri au murit si alti 70 au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce doua trenuri s-au izbit.

Coliziunea dintre garniturile in care se aflau calatori si un tren de persoane, in care nu se aflau pasageri, s-a produs joi, in apropiere de Gara  Castelar, aflata la circa 30 de kilometri de Buenos Aires.

Echipele de salvare au intervenit de urgenta pentru a acorda primul-ajutor celor peste 70 de raniti. Din pacate, pentru trei dintre pasagerii aflati in tren nu s-a mai putut face nimic, fiind declarate decedate. Mai multe ambulante au sosit rapid la locul dramei. In urma impactului dintre cele doua trenuri, cateva vagoane au fost puternic avariate, iar mai multi calatori au ramasi prinsi intre fiarele contorsionate.

Dupa cum se vede din imaginile surprinse la locul tragediei, la scurta vreme dupa producerea accidentului, mai multe persoane au fost scoase din vagoane, avand diferite leziuni, pentru care au primit tratament de la paramedici, inainte de a fi transportati la spitalele din apropiere.

Din nefericire, anul trecut, pe aceeasi linie pe care a avut loc cumplitul accident a mai avut loc o nenorocire. Nu mai putin de 51 de oameni au murit si alte cateva sute au fost raniti, dupa ce trenul in care se aflau a intrat in mare viteza in statie si s-a izbit de un stalp aflat la capatul liniei.

[youtube]UdGtzXXWexw[/youtube]

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger