AcasăNewsTragedie pe A1! O fetiță de 2 ani și mama ei au...

Tragedie pe A1! O fetiță de 2 ani și mama ei au murit într-un cumplit accident rutier!

Un caz tragic a avut loc luni noapte spre marți, 18 august, pe autostrada A1, în zona municipiului Piteşti.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş că pe autostrada A1, în zona municipiului Piteşti a avut loc un tragic accident de circulație, în urma căruia o fetiţă de doi ani şi mama ei, în vârstă de 25 de ani au decedat.

Autoritățile venite la fața locului susțin că o autospecială pentru descarcerare, una pentru stingerea incendiilor şi două echipaje SMURD au intervenit în zona kilometrului 108, la un eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion cu remorcă.

Cum s-a petrecut tragedia

Din primele verificări a reieşit că autocamionul ar fi efectuat o manevră de întoarcere după ce s-a încadrat greşit pe autostradă, iar autoturismul nu a putut evita impactul şi a intrat în coliziune cu remorca, trecând pe sub partea din spate a acesteia.

Echipa medicală a încercat să facă ceva pentru a salva viața copilului și a mamei sale, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic.

Fetiţa de doi ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa. Mama sa, aflată pe locul din dreapta faţă, a fost găsită inconştientă şi a fost transportată la spital, unde ulterior a fost constatat decesul.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a fost transportat şi şoferul autoturismului, care era conştient la sosirea echipelor de salvare.

Până la finalizarea intervenţiei, traficul rutier a fost complet blocat pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1, fiind deviat pe o rută ocolitoare.

author avatar
Eli Dan Davidescu
160 afisari

1 COMENTARIU

  1. Un șofer criminal a luat doua vieți! ÎN USA pe așa ceva ia minim 15 ani de închisoare la zi,sau chiar 20! La noi 2-3 ani cu suspendare! Că a fost neatent,sau prost nu contează.Vrem o țara ca afară,ca în America și legile lor și la noi pe cocioc !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger