AcasăNewsTRAGEDIE! O fetita a murit dupa ce a stat trei ore intr-o...

TRAGEDIE! O fetita a murit dupa ce a stat trei ore intr-o masina parcata in soare!

Foto: Facebook

Caldura face victime! O fetita in varsta de 11 luni si-a pierdut viata dupa ce mama ei a uitat-o in masina. Trei ore au fost suficiente pentru ca vehiculul lasat in soare sa se supraincalzeasca – lucru care i-a adus sfarsitul micutei.

Foto: Facebook

Tragedia s-a petrecut in Alabama (Statele Unite ale Americii). Mama fetitei, Katie Loung, in varsta de 31 de ani, este distrusa si nu isi poate reveni din soc. “As fi vrut sa fiu eu in masina in locul ei”, a spus pentru NyDailynews.com

Aceasta din urma se declara vinovata pentru pierderea micutei Gabriella. Nu i-a venit sa creada ca dupa trei ore, timp in care si-a rezolvat anumite treburi, si-a gasit fetita fara suflare. In ziua respectiva, temperatura era de 32 de grade Celsius, iar in masina termometrul arata 53 de grade.

La fata locului, au venit imediat mai multe echipaje de salvare, dar a fost mult prea tarziu. Medicii nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul.

Katie le-a spus ziaristilor ca planuia sa o lase pe fetita acasa la bona si sa-si vada de treburile sale, dar a uitat sa faca asta, in ultima perioada fiind foarte stresata. Recent, una dintre angajatele sale isi pusese capat zilelor. Mama indurerata a marturisit, pentru sursa citata anterior, ca se pregatea pentru prima aniversare a micutei Gabriella.

author avatar
Anca Murgoci
699 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger